2013. április 22., hétfő

Sertéspörkölt zöldborsóval

Hozzávalók:

1/2 kg sertéslapocka
1 üveg zöldborsó
1 üveg lecsó
3 fej vöröshagyma
étolaj
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint bors
ízlés szerint só
1 cs. tészta

Elkészítése: Készítek egy pörköltalapot. Apróra vágott vöröshagymát megpirítom az olajban, hozzáadom a pirospaprikát, pici vizet öntök hozzá, belerakom a kockákra vágott húst. Sózom, borsozom. Amikor félig megfőtt hozzáadom az üveges lecsót. Nagyon szeretem a lecsót használni az ételekben. S amikor már majdnem kész csak akkor adom hozzá a zöldborsót. Köretként adhatunk hozzá tésztát,vagy rizst.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése