Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell
- 1 csomag /500 g/ szeletelt bacon
- 1 kiskanál szerecsendió
- 1 kiskanál fehérbors
- ízlés szerint só
- 1 kis pohár tejföl
- 2 dl fehérbor
- 20-30 dkg trappista sajt
- 1 konzerv kukorica
- 500 g rizs
- 1 nagyobb kanál étolaj
A pulykamellet vékonyra elszeletelem, sózom,borsozom és állni hagyom egy picit. A trappista sajtot hosszúkás csíkokra vágom, majd beletekerem a pulykamellbe és rátekerem a bacont. Kiolajozott jénai tálba rakom. A tejfölt szerecsendióval és a fehérborral + kevés étolajjal összekeverem, és a tetejét meglocsolom vele. Sütőben készre sütöm, amíg a teteje megpirul. Kukoricás rizst készítettem köretnek mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése